RU  UA

На Майдан приїдуть люди з регіонів: що зараз відбувається на акції протесту підприємців у Києві

У центрі Києва, де у вівторок, 15 грудня, на акцію протесту зібралися ФОПи, силовики намагалися повністю демонтувати намети, встановлені учасниками акції протесту на Майдані Незалежності. Повністю розігнати акцію не вийшло, підприємці залишилися на своїх позиціях і пообіцяли завтра підтримку з регіонів.

Про це в ефірі програми Апостроф Live на Апостроф TV повідомив власний кореспондент Андрій Штангрет.

Як повідомлялося, силовики намагалися зачистити місце акції протесту і розігнати підприємців. У відповідь у бік силовиків полетіли петарди та інші предмети, правоохоронці застосували сльозоточивий газ. Незважаючи на розгін, протестувальникам вдалося розкласти палатки.

За словами ФОПів, їх протест є мирним, а завтра на Майдан Незалежності на їх підтримку приїдуть інші підприємці з усіх регіонів України.

Зараз біля Майдану Незалежності знаходиться велика кількість силовиків.

За словами кореспондента видання, поліція діалогу заперечує наміри щодо розгану мітингу, однак на місці події дуже багато поліцейських в шоломах.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 15 грудня, близько 14.30 в метрополітені Києва через загрозу вибуху були закриті станції "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" на вхід і вихід.