RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Спочатку погрожували: під Черніговом жорстоко вбили чоловіка через авто, фото і відео

У Чернігівській області затримали групу осіб за вбивство чоловіка заради заволодіння його автомобілем.

Про це повідомляє поліція області.

15 грудня близько 21 години на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на трасі між селами Ніжинського району виявлено автомобіль, на водійському сидінні якого перебуває тіло чоловіка.

Поліцейські, які прибули на місце, виявили на тілі загиблого проникаючі поранення грудної клітини, тому відразу почали пошуки причетних до вбивства. Було встановлено, що до злочину причетні вихідці з Ніжина у віці 22-32 років.

Після скоєння злочину підозрювані змінили номери телефонів і розділилися. Двоє ховалися в рідному місті, проте не з'являючись вдома. Третій поїхав на заміську рибальську базу.

Операцію із затримання всіх трьох підозрюваних поліцейські реалізували одночасно. Вони розповіли, що хотіли забрати автомобіль потерпілого, погрожували йому зброєю, але потім вистрілили в водія.

Правоохоронці затримали підозрюваних у порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Всі троє безробітні, раніше не судимі.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 15 грудня, в Одеській області було скоєно жорстоке вбивство жінки, яка працювала таксистом.