RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

На Донбасі сталося потрійне вбивство, на ноги підняли всіх "копів": фото

У суботу, 19 грудня, у Слов'янську Донецької області сталося потрійне вбивство - там виявили тіло чоловіка, а згодом знайшли тіла ще двох осіб - співмешканки загиблого і його матері.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Тіло вбитого чоловіка знайшли біля гаражів по вулиці Бульварна у Слов'янську. Під час оперативних заходів правоохоронці встановили особу 56-річного загиблого, а також виявили тіла ще двох загиблих - співмешканки чоловіка та її матері 1966 та 1940 років народження.

На тілах усіх трьох осіб поліцейські виявили сліди насильницької смерті.

"На розшук злочинців піднято весь особовий склад місцевої поліції. Територію обстежують кінологи зі службовими собаками. Розгорнуто оперативний штаб, до якого входять працівники управління карного розшуку та слідчого управління обласного главку, а також прокуратури області, а також розпочато операцію з розшуку та затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні.

В поліції за фактом потрійного вбивства відкрили кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, перевіряються всі версії вчинення злочину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Київській області затримали членів злочинного угруповання, яке скоїло розбійний напад на будинок підприємця в селі Луб'янка Бородянського району, застосувавши жорстокі тортури до господарів.