RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Під Рівним масштабна ДТП за участю п'яти авто паралізувала рух на трасі: фото і відео

Увечері у неділю, 20 грудня, на трасі Київ-Чоп у Рівненському районі біля села Грушвиця сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапили п'ять автомобілів. В результаті ДТП загинув один чоловік, ще троє отримали травми.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Нацполіції в Рівненській області.

Аварія сталася близько 17:30 20 грудня. За інформацією поліції, 48-річний водій автобуса Mercedes-Benz зіткнувся із зустрічним автомобілем Mercedes-Benz. Останнього відкинуло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення із автомобілем Peugeot Partner. Після цього мікроавтобус влетів у ще два автомобілі, що рухалися у напрямку Рівного: вантажівку Iveco та Ford Mondeo.

В результаті зіткнення загинув 56-річний водій автомобіля Peugeot з Рівненського району. Важкі травми отримав водій вантажівки, 47-річний житель Львова — його госпіталізували до лікарні. Всі інші учасники автопригоди після обстеження медиками від госпіталізації відмовилися.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого, в поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві п'яний водій Mitsubishi влаштував масштабну ДТП, не впоравшись з керуванням. Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, де розбив відразу три машини, які стояли на світлофорі.