RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Китаї зняли падіння вогняного НЛО, який можна порівняти за яскравістю з Сонцем: фото і відео

У Китаї 23 грудня о 07:30 ранку (01:30 ночі за Києвом) впала дивна вогненна куля, яка освітила все навколо яскравим денним світлом.

Про це повідомляє місцеве видання UDN.

Бюро громадської безпеки округу Нангцянь повідомило, що непізнаний літаючий об'єкт летів до озера Чанду і не падав в окрузі.

Незвичайне явище спостерігала велика кількість людей.

Деякі жителі Тибету в мережі заявили, що бачили приземлення НЛО о 7 годині. Інші написали, що бачили два НЛО о 6 годині вечора. За їх словами НЛО падали на землю під вертикальним кутом.

Астроном-любитель і головний автор "GuoKou.com" Ю Цзюнь сказав, що НЛО може бути астероїдами, які на великій швидкості вдарилися об атмосферу Землі. Він звернув увагу, що літаючий об'єкт був дуже яскравим і майже досяг яскравості Сонця, що вказує на те, що об'єкт був дуже великим і розбився в повітрі.

Китайське сейсмологічне управління заявило, що падіння схожого на метеорит об'єкта було зафіксовано в західній провінції Цинхай.

Як повідомляв "Апостроф", в грудні 2020 року на нараді в Міністерстві оборони США було продемонстровано зображення НЛО, зроблене з кабіни винищувача F/A-18 особистим мобільним телефоном пілота.