RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

На Закарпатті молоді хлопці загинули в страшній ДТП - влетіли в припарковану фуру: фото

В ніч на п'ятницю, 25 грудня, в Тячівському районі, що на Закарпатті, в страшній аварії загинули двоє юнаків. Вони на мотоциклі влетіли у вантажівку і від отриманих травм загинули на місці ДТП.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Аварія сталася близько 3 години 25 грудня в селі Широкий Луг на Тячівщині. Правоохоронці, що виїхали на місце ДТП, встановили, що загибель юнаків сталася внаслідок зіткнення мотоцикла, на якому вони їхали, з вантажівкою.

"18-річний місцевий мешканець та його 24-річний пасажир їхали з села Тисалово на мотоциклі. На вулиці Центральній в селі Широкий Луг вони допустили зіткнення з припаркованим автомобілем "Volvo". Обоє від отриманих травм померли ще до приїзду швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

За фактом ДТП в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого"). Слідство у справі триває.

Як повідомляв "Апостроф", 25 грудня в Солом'янському районі столиці неадекватний водій автомобіля ЗАЗ влаштував відразу дві ДТП, пошкодивши при цьому чотири транспортних засоби, і втік з місця аварії.