RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Захотілося подивитися на ялинку": у Києві п'яна дівчина без прав викрала авто, фото

У вівторок, 29 грудня, в Києві п'яна дівчина без прав викрала автомобіль знайомого, який він залишив на стоянці біля супермаркету.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві.

За словами власника авто, він залишив машину Skoda на стоянці з ключами в замку запалювання, в салоні була дівчина, з якою вони познайомився напередодні через мережу інтернет. Однак коли чоловік вийшов з магазину, то авто на стоянці не побачив. Знайома на дзвінки не відповідала.

"За допомогою камер "Безпечне місто" поліцейським вдалося розшукати автомобіль. Під час спілкування з жінкою інспектори виявили у неї явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотест показав 0,24 проміле. Крім того, вона не мала посвідчення водія", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що жінка заявила, що їй "дуже захотілося покататися і подивитися ялинку на Подолі". Власник авто відмовився від написання заяви на знайому з приводу незаконного заволодіння транспортним засобом.

Інспектори склали на жінку протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КоАП.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві на Хрещатику затримали жінку, яка створила на дорозі небезпечну ситуацію і до того ж перебувала в стані алкогольного сп'яніння.