RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Від авто нічого не залишилося: під Житомиром у страшній ДТП загинуло троє осіб, фото

У Житомирській області в результаті жахливої ДТП загинуло три людини - двоє хлопців померли на місці аварії, ще один потерпілий помер у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Аварія сталася вранці 1 січня поблизу с. Парипси, автомобіль ВАЗ-2107 на швидкості влетів у дерево. За кермом машини знаходився 20-річний місцевий житель, за попередніми даними, він не впорався з керуванням, авто полетіло в кювет і зіткнулося з деревом.

Водій машини і пасажир, 21-річний місцевий житель, загинули на місці події. Ще двох пасажирів, жителів цього ж села віком 34 та 35 років, госпіталізували. Через кілька годин 34-річний потерпілий помер у реанімаційному відділенні.

У даний час поліцейські з'ясовують всі обставини події в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві сталася серйозна аварія за участю автомобіля швидкої допомоги, який зіткнувся з легковим авто.