RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Лобова ДТП в Києві за участю п'яти авто: моторошний момент потрапив на відео

В мережі з'явилося відео моменту серйозної аварії, що сталася у вівторок, 5 січня, на Наддніпрянському шосе в Києві - там зіткнулися одразу п'ять автомобілів.

Відповідні кадри опублікували у спільноті dtp.kiev.ua у Facebook.

Масштабна ДТП з постраждалими на Набережному шосе сталася з вини неадекватного водія автомобіля Деу Ланос, який закрив лівий ряд.

"Красунчик наочно показав громадянам, що нічого плентатися зі швидкістю 90 км на годину в лівому ряду. Щодо епілепсії - він впевнено йшов, дотримуючись траєкторію від Видубичі до місця аварії, а це майже 1 км. Наскільки я знаю, Ланоси не укомплектовані автопілотами", - саркастично прокоментували масштабну аварію і поширену інформацію про напад епілепсії у водія в мережі.

Додамо, що журналіст Влад Антонов повідомив, що у винуватця ДТП була довідка, що він страждає епілепсією.

"А потім виявилося, що взагалі у нього немає проблем, бо він хворий епілептик. Довідка з'явилася за 5 хвилин - швидше ніж світло йде від Сонця до України", - зазначив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", 5 січня синоптики попередили жителів української столиці про наближення до міста крижаного дощу, який раніше вже перетворював дороги Києва на ковзанку. За останніми прогнозами, атмосферний фронт, який несе крижані опади, наблизиться до Києва ввечері, близько 23.00. Імовірність того, що дощі проллються над містом невелика, по всій видимості, негода накриє райони північніше української столиці.