RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Загадкова загибель молодої українки в Туреччині: з'явилися нові деталі і дані про роботу дівчини

29-річна українка Христина Новицька, яку знайшли мертвою з пакетом на голові і скутими наручниками руками за спиною в курортному турецькому містечку Мугла під Бодрумом, працювала перекладачем і інструктором з танців.

Про це повідомляє Daily Mail.

Турецька поліція вважає, що українка впала в депресію через відсутність роботи під час пандемії, але точна причина смерті не розкрита.

Христина Новицька була виявлена мертвою в будинку на узбережжі Егейського моря в суботуФото: dailymail.co.uk

Головною причиною, чому її смерть у Туреччині сприйняли за самогубство, стало те, що двері були замкнені зсередини, а ключ знаходився всередині замкової щілини. Вікна були замкнені, слідів бійки не виявлено. Будинок знаходився під охороною, велося відеоспостереження.

Швидка допомога виїжджає з житлового комплексу в Бодрумі після виявлення НовицькоїФото: dailymail.co.uk

Друзі дівчини припускають, що у неї в Туреччині був "VIP-партнер", але про особисте життя вона ніколи не говорила і ретельно приховувала свого бойфренда.

Після звістки про загибель Новицької до Туреччини вилетіла її мати, вона забере тіло дівчини після судмедекспертизи, яка і повинна встановити точну причину смерті.

Новицька жила в Бодрумі і працювала перекладачем і викладачем танцівФото: dailymail.co.uk

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Новицька замовляла онлайн наручники за 4 дні до своєї смерті. Крім того, знайомі дівчини стверджують, що вона була під впливом фільму "Між смертю і життям" (2003).