RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Проривався до Криму: житель Запоріжжя джипом протаранив контрольний пункт, відео

У понеділок, 11 січня, українські прикордонники на адмінкордоні з анексованим Кримом зупинили жителя Запоріжжя, який намагався прорватися на окуповану територію.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

Спроба прориву автомобіля у тимчасово окупований Росією Крим відбулася в контрольному пункті в’їзду-виїзду "Чонгар". Прикордонники Херсонського загону примусово зупинили позашляховик Nissan X-Trail, водій якого намагався уникнути контролю.

Повідомляється, що 29-річний житель м. Запоріжжя після в’їзду в КПВВ зачинився в автомобілі і не давав можливості оглянути транспортний засіб та без проходження контролю рушив на виїзд.

"На виїзному шлагбаумі водій двічі намагався протаранити механізм примусової зупинки транспортних засобів – болард. Після цього прикордонники дістали запоріжця з салону іномарки та затримали його", - повідомили в Держприкордонслужбі і додали, що молодик вів себе неадекватно, чинив опір, лаявся та погрожував правоохоронцям.

Чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності, а згодом разом з автомобілем передали представникам Нацполіції для прийняття правового рішення.

Як повідомляв "Апостроф", 12 січня в Полтаві між двома чоловіками стався конфлікт, який переріс у стрілянину. Один з учасників сутички отримав поранення, його госпіталізували.