RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Миколаєві жорстко затримали екс-нардепа - розбито обличчя, наділи наручники: фото і відео

Увечері у вівторок, 19 січня, в Миколаєві стався конфлікт між екіпажем патрульної поліції і колишнім народним депутатом України Олександром Жолобецьким. Все закінчилося жорстким затриманням останнього.

Про це повідомляє "Новости-N".

Відзначається, що поліцію викликали через те, що водій Lexus, який випивав в одному із закладів Миколаєва, сідає в авто і збирається їхати.

Патрульні зупинили вказаний анонімом автомобіль на вул. Адмірала Макарова. Водій вийти відмовився. Після нетривалого спілкування з патрульними через прочинене бічне скло, він несподівано натиснув на газ і спробував втекти.

Поліцейські наздогнали авто. Водій вийшов з машини та назвав своє ім'я - Олександр Жолобецький, колишній народний депутат України. Від проходження тесту на алкогольне сп'яніння на місці Жолобецький відмовився, як і від поїздки для цього в нарколабораторію.

Виникла бійка, поліцейським довелося надягти на нардепа наручники. Під час сутички у Жолобецького також виявилося розбите обличчя.

Екс-нардепа та його дружину, що також їхала в автомобілі, доставили до Заводського райвідділу поліції. Тут Жолобецький намагався піти, поліцейські його не відпускали, пояснюючи йому, що він підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень співробітнику поліції.

Раніше "Апостроф" розповідав, що колишній директор компанії "Надра Геоцентр" Сергій Свіченко повернувся в Україну. Фігуранта "газової справи" затримали на кордоні з Росією.