RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ходив з відрубаною головою і називав себе богом: фото, відео і всі деталі про одеського вбивцю

У середу, 20 січня, в Одесі, на проспекті Небесної Сотні, 41, 30-річний Дмитро Пономаренко по-звірячому вбив двох людей, один з яких - його батько.

Як повідомляє Telegram-канал "Х**ва Одеса", затриманий - одесит. Раніше його звільнили з роботи за неадекватну поведінку і перебування в наркотичному сп'янінні.

За даними Telegram-каналу "Підслухано Одеса", за словами сусідів, Пономаренко давно поводився дивно. Наприклад, міг довгий час стояти на одному місці бурмочучи якісь слова. Уже кілька місяців Дмитро був безробітним.

Вдома у нього вилучили пакетики зі слідами якихось кристалів. Швидше за все це синтетичні наркотики. Крім того, хлопець давно виявляв явні ознаки психічного розладу.

Після затримання він вів себе дуже неадекватно. Але він розумів, що вбив двох людей, в тому числі рідного батька. Говорив, що це була жертва, йому - богу. Нібито він спустився на землю, але не зустрів тут шанування. Люди забули бога, і він розлютився.

У Telegram-канал "Одеса INFO" розповіли, що вийшовши після вбивства з відрізаною головою батька на вулицю, Пономаренко ляснув цієї головою по машині жінки, яка відразу ж виїхала. Потім він, розбив відрізаною головою інші машини.

Чоловік був одружений. 2 роки тому він розлучився, як повідомляє дружина, він став дуже дивним. У Пономаренка є син.

Як пише "Думська", в поліції розповіли, що вбивця зустрів поліцейських, тримаючи голову батька в руках і заявив, що "він бог, якому не поклоняються". Труп 53-річного чоловіка з вирізаними внутрішніми органами лежав на дивані в кімнаті.

Другим убитим виявився 32-річний уродженець Балтського району - квартирант, який жив разом з родиною фігуранта. Затриманий вбив його на кухні, завдавши численні ножові поранення шиї, руки, спини і черевної порожнини.

З місця злочину вилучили різні речі, які можуть служити речовими доказами, серед них 11 ножів.

Як повідомляв "Апостроф", навесні 2020 року в Харкові жінка відрубала голову дочці і ходила з нею по вулиці.