RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Дніпрі жінка, що випала з вікна, ледь не вбила чоловіка: моторошні деталі НП і фото

У Дніпрі у понеділок, 1 лютого, жінка випала з 14-го поверху. Вона впала на чоловіка, який в цей час вийшов з під'їзду. Жінка загинула на місці, а чоловіка з переломом хребта та іншими травмами госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє видання "Наше Місто".

Трагічний випадок стався близько 7-ї ранку у будинку на ж/м "Тополь-3". Жінка випала з балкона на 14-му поверсі і впала на 34-річного чоловіка, який в цей час виходив з під'їзду.

За попередньою інформацією, жінка знаходилася в стані алкогольного сп'яніння. Невідомо, чи проживала вона в даному будинку і чи вона випала випадково або ж вистрибнула, всі ці обставини належить з'ясувати поліції.

Чоловіка з важкими травмами доставили в ДОКБ ім. Мечникова. Про стан потерпілого розповів головлікар медустанови Сергій Риженко.

"У пацієнта перелом хребта, черепно-мозкова травма, інші численні переломи. Зараз він знаходиться у відділенні політравми. Каже, що, крім удару, більше нічого не пам'ятає. Ніякого відношення до загиблої жінки він не має. Просто йшов на роботу", - розповів лікар.

Як повідомляв "Апостроф", у селищі Чайки Київської області в четвер, 28 січня, близько 15:00 з вікна на 15 поверсі випав десятирічний хлопчик. Дитина загинула на місці.