RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Накинувся на охоронця з сокирою: з'явилися деталі про палія "Епіцентру" в Первомайську, фото і відео

Причиною масштабної пожежі в будівельному гіпермаркеті "Епіцентр" у місті Первомайськ на Миколаївщині став підпал. Зловмисник ударив охоронця сокирою.

Про це повідомляє Нацполіція Миколаївській області.

Відзначається, що 37-річний чоловік прийшов в торговий центр з ножем і сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати легкозаймисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік ударив його сокирою, і підпалив приміщення, після чого кинувся бігти.

Інші охоронці побігли за ним і затримали у дворах. Там зловмисник вдарив сокирою ще одного зі співробітників. На місце події охоронці викликали поліцейських.

Злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений в Первомайське управління поліції.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ( "Умисне знищення або пошкодження майна") і статті 15, пункту 1 частини 2 статті 115 ( "Замах на умисне вбивство двох або більше осіб").

Telegram-канал "Одеса INFO" опублікував відео з місця інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", в результаті пожежі, яка спалахнула в неділю, 31 січня, в одному зі столичних торгових центрів, загинула людина.