RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Запоріжжі спалахнула потужна пожежа в "коронавірусній" лікарні, багато загиблих: фото

У середу, 3 лютого, близько 23:25 сталася пожежа в Обласній інфекційній клінічній лікарні на бульварі Гвардійському в Запоріжжі. Там лікували хворих на Covid-19.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, за попередньою інформацією загоряння виникло в одній з палат реанімаційного відділення на першому поверсі нового корпусу.

У небезпеці опинилися 12 осіб. Пожежні одночасно рятували їх і гасили пожежу. Вони виявили тіла чотирьох осіб, з яких - один медичний працівник. Бійці ДСНС врятували вісім осіб, яких транспортували в інші лікарні.

Причина пожежі встановлюється. За фактом події ведеться розслідування.

Всього в корпусі перебувало 29 людей. На інших поверхах лікарні залишаються люди, їх життю нічого не загрожує, пише "Укрінформ".

"На першому поверсі знаходилися люди, які перебували на штучній вентиляції легенів. Їх виносили на руках", - повідомив голова ОДА Олександр Старух.

Загибла доктор - 1994 року народження.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові 21 січня, сталася масштабна пожежа в двоповерховому будинку, переобладнаному під будинок престарілих, 15 людей загинули на місці, ще один потерпілий помер пізніше.