RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Росії трагічно загинула сім'я з дітьми - виною всьому була втрата нюху через COVID-19

У Росії троє членів однієї родини, які хворіли на коронавірус, померли внаслідок отруєння побутовим газом. Двоє дорослих і їх діти через COVID-19 втратили нюх і не відчули запаху газу.

Постковідний синдром: як коронавірус руйнує організм через місяці

Про це повідомили в Telegram-каналі 112.

Трагедія сталася 7 лютого в російському місті Щелково. Там в одній з квартир багатоповерхового будинку виявили без свідомості тіла родини з чотирьох осіб. Після виявлення двоє дорослих і 5-річна дитина померли, 13-річну дівчинку з отруєнням доставили до лікарні, вона знаходиться в комі.

Як з'ясувалося, всі члени родини вже тиждень були на самоізоляції через коронавірус. Всі вони втратили нюх. Увечері матері дітей несподівано стало погано, вона відчула слабкість і нудоту. Чоловік відразу ж викликав швидку допомогу, проте троє членів сім'ї померли до приїзду медиків, надихавшись газом.

13-річну дівчинку доставили в лікарню, вона перебуває у вкрай важкому стані. За попередніми даними, газову колонку встановили два роки тому і вона була несправна.

Як повідомляв "Апостроф", 8 лютого в Алтайському краї Росії з даху зерносховища зійшла снігова маса, під завалами опинилися вісім осіб, четверо з них загинули.