RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На карнавалі в Німеччині показали кровожерливі віруси, Трампа на рожні і смішного Путіна: фото і відео

У понеділок, 15 лютого, у німецькому місті Дюссельдорф відбувся щорічний вуличний карнавал "Розенмонтаг", героями якого стали відомі політичні діячі.

Про це повідомляє видання Antenne Duesseldorf.

Вулицями німецького міста Дюссельдорф проїхали кілька платформ з гігантськими фігурами, які зображали найяскравіші події та постаті 2020 року.

Так, наприклад, "героєм" карнавалу став коронавірус, який радикально змінив планету в 2020 році і забрав мільйони життів.

На одній з платформ організатори провезли величезну фігуру колишнього президента США Дональда Трампа на рожні, якою натякнули на оголошення йому імпічменту.

Персонажами карнавалу також стали російські політики: президент РФ Володимир Путін та його головний опонент Олексій Навальний, що став жертвою отруєння.

Організатори заходу також приділили увагу ситуації з забороною абортів у Польщі, дісталося лідеру польскої партії "Право і справедливість" Ярославу Качинського.

Додамо, що через пандемію коронавірусу в 2021 році карнавал відбувся без глядачів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилася смішна карикатура на дії президентів Білорусі і Росії під час масових протестів.