RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Під Харковом перевернулася маршрутка з людьми, багато постраждалих: фото і відео

У середу, 17 лютого, під Харковом сталася масштабна ДТП - поблизу населеного пункту Коротич перевернулася маршрутка з пасажирами. Внаслідок аварії постраждали вісім осіб, шістьох госпіталізували до лікарень.

Про це повідомляє видання "Depo.Харків" з посиланням на інформацію керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти.

Так, в аварію потрапив маршрутний автобус сполученням Люботин - Харків, в якому перебували 10 осіб, із них 8 отримали травми. Двоє постраждалих медики оглянулина місці, а шістьох – відправили до лікарень.

"Усього в маршрутці було 10 людей, їх оглянули, у восьми побачили якісь травми, - сказав Забашта. – Жодної сильної травми там немає, там усі легкі травми, у всіх забиття. Три людини відправили в обласну лікарню, один – в лікарню швидкої допомоги, двоє – до люботинської лікарні".

Як повідомляв "Апостроф", 15 лютого в місті Вишневе під Києвом сталася аварія за участю п'яти машин. В результаті ДТП перекрили дорогу, а з кожного боку виникли затори завдовжки близько 3 км.