RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві вантажний поїзд на швидкості розчавив авто з людьми: деталі трагедії і відео з місця

У середу, 17 лютого, в Дарницькому районі Києва сталася страшна трагедія - на залізничному переїзді вантажний потяг розчавив авто з людьми.

Про це повідомляють "Вартові Еспресо".

За попередніми даними, водій ВАЗу, нехтуючи попереджувальними сигналами про наближення поїзда, намагався переїхати переїзд. У цей час на всьому ходу в автомобіль врізався товарний поїзд.

"На момент зіткнення в машині було двоє людей близько 30 років. Водієві пощастило, а пасажира поїзд вирвав з салону і простягнув ще близько кілометра. Чоловік отримав травми, не сумісні з життям, і загинув на місці", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після аварії водій відмовився пройти огляд на стан сп'яніння, в даний час з'ясовуються всі подробиці аварії.

Нагадаємо, раніше в Києві на перетині вулиць Коновальця і Новогоспітальної жінка влаштувала дві аварії за кілька хвилин, в них отримали пошкодження чотири машини.

Також у Київській області між Бучею та Ворзелем у ніч на 10 лютого сталася страшна аварія з бензовозом. За даними журналістів, позашляховик GMC врізався в лоб у бензовоз MАN.