RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Дніпрі водійка влаштувала гонки з поліцейськими і "заробила" 8 протоколів, відео

У Дніпрі нетвереза жінка-водій вночі вирішила влаштувати гонки з поліцією - тепер їй загрожують не тільки штрафи, але й позбавлення водійських прав.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці патрульної поліції області.

Про те, що за кермо Chevrolet Aveo села нетвереза водійка, в поліцію повідомили очевидці. Вона врізалася в автомобіль Mitsubishi, який стояв неподалік і поїхала з місця ДТП.

Патрульні зупинили жінку на Набережній Заводській. На її авто були сліди ДТП, а вона сама мала ознаки алкогольного сп'яніння.

Спілкуватися з поліцейськими, надавати пояснення з приводу аварії і проходити огляд жінка вперто не хотіла. Вона закрилася в авто, а під час чергової спроби інспекторів поспілкуватися з нею, завела двигун, різко рушила з місця, врізавшись в службовий автомобіль і поїхала.

Патрульні поїхали за нею. На звукові спецсигнали і вимоги про зупинку жінка не звертала уваги і не зупинялася. Втім, їхала вона недовго - незабаром 37-річна громадянка врізалася у відбійник. Поліцейські викликали швидку допомогу.

На щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень. Водій від медичної допомоги відмовилася. При цьому вона отримала 8 адмінпротоколів: три за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, два за ст.122-4 (Залишення місця ДТП) КпАП, один за ст.130 (керування у стані сп'яніння) КпАП, а також за відсутність необхідних документів і невиконання вимоги про зупинку.

Матеріали передані до суду. Порушниці загрожує не тільки сплата такої великої кількості штрафів, а й позбавлення права керування авто.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 25 січня, в Києві дівчина на автомобілі Mazda влаштувала епічно ДТП.