RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На Донбасі в результаті обстрілу загинув боєць ЗСУ, ще одного поранено: перші подробиці

У понеділок, 22 лютого, на Донбасі внаслідок обстрілу поблизу шахти Бутівка загинув військовий ООС. Ще один військовий отримав поранення, йому надається невідкладна допомога.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак на прес-конференції 22 лютого, йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Сегодня".

Хомчак повідомив, що трагічний випадок на фронті стався на спостережному посту в районі шахти Бутівка. Внаслідок двох пострілів з протитанкового станкового гранатомету отримали поранення два українських військових. Один з них в результаті отриманих поранень помер.

"В районі шахти Бутівка в 72-ій бригаді в результаті удару противника по спостережному посту з протитанкового станкового гранатомету в нас був тяжко поранений і під час надання медичної допомоги загинув один військовослужбовець, а також отримав поранення ще один військовий", - повідомив Головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляв "Апостроф", 14 лютого на Донбасі загинули троє українських військовослужбовців - вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Раніше на Донбасі загинули двоє бійців ЗСУ мехбригади з Одеси Назарій Поліщук і Олексій Подвезенний.