RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Під Одесою затримали двох сирійців: припливли з Туреччини в причепі вантажівки, фото і відео

У Чорноморському морському порту українські прикордонники виявили двох незаконних мігрантів з Сирії, які потрапили в Україну у вантажному причепі, що прибув з Туреччини.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Одеського прикордонного закону ДПСУ у Facebook.

Іноземців у Чорноморському морському порту помітила оглядова група - нелегали ховалися в одному з причепів з-поміж вантажівок на палубі теплоходу, який прибув з Туреччини.

"Щойно теплохід причалив, порушники прорізали тент причепу та намагалися пробратися на берег. В обох іноземців були паспорти громадян Сирії", - йдеться в повідомленні.

Незаконні мігранти зізналися, що хотіли проїхати територію України транзитом, щоб згодом потрапити в Німеччину. За словами сирійців, кожен з них заплатив за нелегальну мандрівку по 6 тисяч доларів США.

Тож тепер сирійцям належить здійснити ще одну подорож, тільки у зворотному боці - вони повертаються теплоходом у Туреччину.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на українському кордоні в черговий раз зафіксували нелегальних мігрантів, які намагаються незаконним чином потрапити до країни. Мігрантів видали тварини, які в паніці розбігалися в різні боки.