RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Жахливе вбивство дівчинки під Херсоном: фото і всі подробиці про дитину та її сім'ю

Вдень у четвер, 11 березня, в селі Щасливе Олешковського району Херсонської області, поліція знайшла мертвою 7-річну Машу Борисову, яка зникла 7 березня. За попередніми даними, на її тілі виявили сліди удушення.

"Апостроф" зібрав всі подробиці про трагедию.

Дівчинка вчилася в 2 класі і жила з матір'ю і старшим братом. Сім'я перебуває на обліку, як така, що потрапила в складні життєві обставини. Мати з батьком розведені.

Він живе в тому ж селі і їздить на роботу, кожен день повертаючись. У день зникнення Маша пішла зустрічати батька на зупинку, тому що чекала, що він привезе їй подарунок до 8 березня.

"Діти з усієї вулиці грали разом. Розвели багаття і пекли картоплю. Маша кілька разів бігала додому, а потім на зупинку, дивитися, чи не приїхав батько. Останній раз мати її бачила у дворі", - розповіла сусідка.

Вона додала, що дівчинка була дуже довірливою, і цілком могла підійти до незнайомців.

Як повідомило видання "Новий день", на тілі дівчинки були виявлені сліди задушення і згвалтування. На дитині була той самий одяг, в якому вона зникла, але поліція не виключає, що її одягли вже після скоєння злочину.

За інформацією Telegram-каналу "Х ** вий Херсон", на шиї дитини було видно подряпини і плями, які залишаються після задушення. За попередніми даними, травми були нанесені близько трьох днів назад.

Як шукали дівчинку і версії зникнення

Під час пошуків було залучено рятувальників із собаками, квадрокоптери та тепловізори. Перевірили Північно-Кримський канал, що проходить неподалік села. Для глибоких місць залучили катер з ехолотом. Також оглядали покинуті приміщення, вигрібні ями та комунікації.

Водночас поліція опитувала мешканців Щасливого та навколишніх населених пунктів. Деяких односельчан та близьких родичів допитано із застосуванням поліграфу.

Інформацію про зниклу активно поширювали у соцмережах і поза ними. Розклеювали оголошення у навколишніх містах і селах, роздавали орієнтування у транспорті.

Розглядалось кілька версій зникнення:

  • те, що дитина могла сама втекти з дому,
  • те, що стосовно неї могли вчинити злочин у селі,
  • те, що її могли викрасти із зупинки.

Як повідомляв "Апостроф", тіло Маші Борисової знайшли в мішку за старим сараєм.