RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Під Києвом військовий літак потрапив в аварію і загорівся: подробиці НП

У середу, 10 березня, в 40 бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр" після завершення льотної зміни в темний час доби, сталася надзвичайна подія.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Повітряного командування "Центр".

Під час буксирування літака на авіаційну стоянку, він зіткнувся з автомобілем, сталося загоряння. Пожежу загасили силами пожежного підрозділу частини.

Травми отримав водій автомобіля, йому надали всю необхідну медичну допомогу. Стан потерпілого задовільний.

На місці події працювали правоохоронці. У військовій частині проводиться службове розслідування, причини події з'ясовуються.

Як пише "Обозреватель", посилаючись на власні джерела, інцидент стався в місті Васильків.

Виконуючий обов'язки інженера другої ескадрильї військової частини капітан Ш.1974 р.н., перебуваючи нібито в стані алкогольного сп'яніння (0,2 проміле) і керуючи власним автомобілем Volkswagen Touran, виїхав на територію рульової доріжки аеродрому військової частини, де зіткнувся із задньою частиною військового літака "МіГ-29", який в той час буксирувався до місця стоянки.

ДТП призвело до пошкоджень двигуна літака і інших агрегатів бойової машини.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в США сталася надзвичайна подія з літаком Boeing 777-200 компанії United Airlines, який 20 лютого прямував на Гаваї. На його борту перебував 231 пасажир і 10 членів екіпажу. У повітряного судна раптово відмовив правий двигун, і він почав розпадатися прямо в повітрі. На щастя, пілоти змогли успішно посадити борт.