RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Рівним 16-річний водій з подругами потрапив в смертельне ДТП: моторошні фото

Під Рівнем 12 березня сталося смертельне ДТП за участю підлітків.

Про це повідомляє сайт Національної поліції України.

Представники слідчо-оперативної групи встановили, що 16-річний підліток, який перебував за кермом автомобіля Audi A6, є жителем населеного пункту Великі Цепцевичі.

Хлопець не вибрав безпечну швидкість руху і не зміг впоратися з керуванням транспортного засобу. Його автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і врізався в дерево.

В результаті ДТП 16-річний водій загинув на місці. Також в транспортному засобі перебувало 14-річна дівчина, 16-річний хлопець і 15-річна дівчина.

У 14-річної дівчини і 16-річного хлопця діагностували політравму, а у 15-річної - відкриту черепно-мозкову травму, перелом ноги і травматичну ампутацію пальця руки. Всі троє є мешканцями Малих і Великих Цепцевичей, вони вчаться в місцевих школах. Відомо, що зараз підлітки перебувають в реанімації.

Співробітники правоохоронних органів почали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України. Поліція зазначила, що автомобіль є власністю родича загиблого водія. Попередньо відомо, що 16-річний підліток взяв автомобіль у родича для того щоб покататися з друзями.

Як писав "Апостроф" раніше, у Києві в серйозній лобовій ДТП зіткнулися вантажівка і легковик.