RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

На Житомирщині зник підліток - шукають третю добу: фото і деталі НП

У місті Радомишль Житомирської області зник 17-річний Іван Мисливий. Хлопець 18 березня близько 20.00 пішов з дому і не повернувся. На його пошуки, які тривають вже третій день, піднялися місцеві поліцейські, рятувальники і волонтери.

Про це йдеться в повідомленні поліції Житомирської області на сторінці у Facebook.

18 березня хлопець відпочивав з друзями в центрі міста, потім знайомий підвіз його додому і висадив біля будинку по вул. Плетенецькій о 1-ій годині ночі. Однак додому юнак так і не повернувся.

"Вік 17 років. Зріст 180 см, худорлявої статури, був одягнений у чорну куртку-пуховик з логотипом Nike, чорні спортивні штани Adidas, темно-сині кросівки Adidas та світло-синій кашкет Kappa", - надали в поліції зовнішні прикмети хлопця.

Поліцейські, рятувальники, місцеві жителі Радомишля обстежили територію у радіусі до 10 км від місця, де бачили хлопця востаннє. Оглянуто прибережну смугу річки Мики та зарості очерету, занедбані хати та чагарники, відкачано воду з двох копанок, однак пошуки поки що не дали результату.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової, яка була знайдена мертвою в селі Щасливе Херсонської області, зізнався в скоєнні цього тяжкого злочину.