RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Київській області жорстоко вбили ветерана АТО, фото

У лісі під Києвом знайшли мертвим ветерана АТО Олександра Мандича "Ташкент", якого напередодні невідомі викрали з його квартири.

Про це у своєму Facebook повідомили активіст Назар Приходько і екс-нардеп Ігор Мосійчук.

За словами колишнього парламентарія, ветерана АТО кілька днів тому викрали, а в неділю, 28 березня, знайшли його тіло в лісі з ножовими пораненнями.

"Олександр був справжнім громадським активістом, пройшов палаючі барикади Майдану і війну на Сході, а загинув від ножа в спину від покидьків... Вбивць нібито затримали і вони зізналися ... Хочу бачити цю гидоту в суді і в'язниці ...", - розповів Мосійчук.

Фото: Facebook

Назар Приходько підтвердив, що поліцейські затримали двох підозрюваних у вбивстві ветерана АТО, які вже зізналися в скоєному.

"Багато що з ним пройшли ... І коли я дізнався від людей, його вивезли в невідомому напрямку перед цим побивши - ми з Віталієм Грузиновим і Анатолієм Ведмедем кинулися на пошуки ... Бачилися з Сашком 22.11.2020, в річницю Помаранчевої (революції - ред.), в якій разом брали участь ... ", - додав активіст.

У мережі також з'явилися фотографії з квартири активіста, які були зроблені після викрадення. Житло зловмисники "перевернули" догори дном, а стіни і підлога квартири забруднені кров'ю.

Фото: dialog.ua


Фото: dialog.ua

Раніше ми розповідали, що під Одесою бізнесмен розстріляв рекетира на прізвисько "Ляма".