RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На полігоні "Десна" сталася трагедія з військовим ЗСУ: загинув від пострілу в голову

На військовому полігоні "Десна" сталася трагедія, в результаті якої загинув контрактник ЗСУ. Загинув молодий хлопець, 1996 року народження.

Про це повідомляє аккаунт навчального центру "Десна" у Facebook.

У повідомленні сказано, що вранці, 2 квітня 2021 року один з військовослужбовців, який знаходився на контракті, наклав на себе руки. Хлопець 1996 року народження вистрілив собі у голову з автомата АК-74. Солдата називали тихим, спокійним і неконфліктним. У нього було мало друзів, багато хто вважав його "одинаком".

Після проведення попереднього огляду боєприпасів з'ясувалося, що патрони для АК-74 солдат не отримував, так як під час навчань ці патрони ніхто не видавав. На даний момент причина самогубства залишається невідомою. Представники слідчої групи Козелецького районного управління національної поліції України працюють над цією справою і з'ясовують подробиці події.

У центрі "Десна" висловили слова співчуття рідним і близьким військовослужбовця. У повідомленні також сказано, що додаткова інформація про надзвичайну подію буде надана родичам увечері, 4 квітня 2021 року.

Як писав "Апостроф" раніше, у ніч на 1 квітняу військовій частині в-3085 поблизу лінії розмежування - село Золотий Колодязь Донецької області сталося самогубство військовослужбовця ЗСУ.