RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ні дня без втрат: на Донбасі загинули двоє українських військових, подробиці

У вівторок, 6 квітня, в зоні проведення операції Об'єднаних Сил на Донбасі загинули два українських військовослужбовці. Один з них отримав смертельне поранення в результаті мінометного обстрілу російських бойовиків, а другий український захисник підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Facebook.

Повідомляється, що 6 квітня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", обстрілявши позиції українських захисників поблизу населеного пункту Невельське.

Внаслідок мінометного вогню бойовиків один український захисник отримав поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, але, на жаль, під час евакуації він помер.

Також в цей день поблизу населеного пункту Степне внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому вибуховому пристрої загинув військовослужбовець Збройних Сил України. Він отримав поранення, які були несумісні з життям.

"На місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 5 квітня в результаті обстрілу з боку бойовиків на Донбасі загинули двоє українських бійців.