RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Туреччині автобус з російськими туристами не доїхав до "восьмого дива світу": фото і відео

У Туреччині на трасі Конья-Стамбул сталося дві аварії з туристами, які їхали подивитися на "восьме чудо" світу - Каппадокію. В ДТП загинула 43-річна росіянка Олена Автайкіна.

Про це повідомили в Telegram-каналі LIFE SHOT.

Повідомляється, що туристи їхали з Ізміра до Каппадокії. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням і автобус перекинувся на вкритій льодом дорозі.

В першому автобусі їхали туристи з Росії. В аварії постраждали 16 осіб, загинула 43-річна росіянка Олена Автайкіна. В іншому автобусі, що перевернувся, було 36 туристів. Постраждалих госпіталізували в найближчі клініки, їх стан задовільний.

Посольство Росії в Анкарі повідомило, що автобус з'їхав в кювет і перекинувся.

"У ДТП постраждали 26 російських громадян. Влада підтвердила загибель однієї з російських туристок. Постраждалі доставлені в найближчі лікарні в населених пунктах Коньї і Сельчукхан", - йдеться в повідомленні посольства.

Для довідки: Каппадокія - унікальне місце на Землі з надзвичайно дивним ландшафтом, яке знаходиться на території сучасної Туреччини. Це історичний край, що утворився ще в першому тисячолітті до нашої ери. Занесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Як повідомляв "Апостроф", 9 квітня на трасі Київ-Чоп (Житомирська траса) сталася ДТП з постраждалим. Водій заснув вночі за кермом і налетів на відбійник.