RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія розпочала військові навчання в Чорному морі - туди ж прямують есмінці США

У середу, 14 квітня, російські військові кораблі розпочали проведення навчань в Чорному морі, куди вже прямують есмінці США.

Про це повідомляє видання LIFE.

Кораблі РФ вийшли в Чорне море для проведення навчань, в ході яких російські військові планують відпрацювати артилерійські стрільби в рамках контрольної перевірки. У військових заходах також візьмуть участь літаки і вертольоти морської авіації та протиповітряної оборони флоту РФ.

"У морі екіпажі кораблів проведуть одиночні і спільні стрільби по надводних і повітряних цілях. Роль умовного противника будуть виконувати морські щити-мішені", - йдеться в повідомленні відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту РФ.

Повідомляється, що в навчаннях візьмуть участь фрегат "Адмірал Макаров", малі ракетні кораблі "Грайворон" та "Вишній Волочек", ракетний корабель на повітряній подушці "Самум", тральщик "Іван Голубець", а також великі десантні кораблі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Росія пригрозила США через американські кораблі в Чорному морі. Заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков назвав такі дії "спробою грати на нервах у Росії".