RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Росії 4-річного хлопчика на вулиці розтерзали собаки

Бродячі собаки на смерть загризли дитину 4-х років в населеному пункті Сафарово в Росії.

Про це повідомляє Lenta.ru.

Повідомляється, що бродячі тварини напали на чотирирічну дитину, коли вона каталася на велосипеді неподалік від свого будинку. На жаль, дитина отримала травми несумісні з життям. Правоохоронні органи порушили кримінальну справу за статтею 293 Кримінального Кодексу Російської Федерації. Поліція висунула звинувачення посадовим особам адміністрації Учалинского району.

Адміністрацію звинувачують у неналежному виконанні своїх прямих обов'язків, а саме - погана організація вилову бродячих тварин. Це не перший випадок у 2021 році в Росії, коли собака напала на неповнолітнього і завдала йому травми, які призвели до смерті. Раніше подібний випадок був в Московській області.

Хлопчик відправився в гості з батьками до заводчиків собак. Коли хлопчик вийшов у двір, на нього накинулася собака. Хлопчик отримав травми несумісні з життям.

Як писав "Апостроф" раніше, у російському місті Кіров сталася НП під час дитячого легкоатлетичного турніру. Частина даху спорткомплексу обрушилася і звалилася прямо на бігову доріжку.