RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На найбільшому підприємстві Донбасу прогримів вибух, працівник отримав страшні травми

Прокуратура Донецької області з’ясовує обставини тяжкого травмування працівника металургійного комбінату "Азовсталь" у Маріуполі, яке сталося внаслідок вибуху на підприємстві 16 квітня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної прокуратури.

Повідомляється, що за фактом порушення правил безпеки на виробництві при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 272 КК України), відкрито кримінальне провадження

В ході досудового розслідування встановлено, що 16 квітня 2021 року близько 19:00, у конверторному цеху ПрАТ "МК "Азовсталь" під час заправки печі металоломом для переплавки, що відноситься до робіт з підвищеною небезпекою, стався вибух невстановленого предмету.

Внаслідок вибуху 29-річний майстер конверторного цеху отримав закриту черепно-мозкову травму, травматичний шок, відкритий перелам кісток правої гомілки, внаслідок чого медикам довелося ампутувати йому ногу.

Зараз потерпілий у важкому стані перебуває у лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", 10 квітня в окупованому Донецьку сталася масштабна пожежа в будівлі м'ясокомбінату. За інформацією мешканців міста в соцмережах, на місці загоряння були чутні вибухи.