RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Запоріжжі маршрутка потрапила в смертельну ДТП: моторошні фото і відео

У вівторок, 20 квітня, в Запоріжжя сталася смертельна аварія за участі іномарки і маршрутного таксі, в результаті якої одна людина загинула, ще троє отримали травми.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

ДТП сталася близько опівдні біля центральної прохідної ПАТ "ЗАЗ" в Комунарському районі Запоріжжя. Там водій автомобіля “Mitsubishi Lancer”, рухаючись на великій швидкості, не впорався з керуванням транспортного засобу і виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мікроавтобусом "Mercedes". Удар був такої сили, що рятувальникам довелося вирізати потерпілих за допомогою спеціальних інструментів.

Внаслідок аварії отримала тілесні ушкодження 39-річна жінка-пассажир “Mitsubishi Lancer”, від яких вона загинула на місці події. Водії обох транспортних засобів та пасажир маршрутного таксі отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, їх госпіталізували до лікарень міста.

За попередніми даними, в салоні маршрутного таксі знаходилось троє пасажирів.

В поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Києві сталася ДТП за участю вантажівки і легкового автомобіля, яким кермував п'яний водій.