RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Смерть в СІЗО: стало відомо про суїцид підозрюваного у вбивстві дівчинки під Херсоном

У слідчому ізоляторі наклав на себе руки підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової. Дівчинку знайшли зі слідами насильницької смерті в селі Щасливе Херсонської області.

Про це повідомляє "Обозреватель" з посиланням на своє джерело.

За словами джерела, 23 квітня близько 5:30 охорона помітила, що чоловік висить у своїй камері. За попередніми даними, підозрюваний пішов з життя добровільно.

Місцеве видання "Новий день" повідомляє, що подозреваемій залишив передсмертну записку. За неофіційною інформацією, в ній загиблий просив вибачення у своєї дочки і ще раз наполягав на нібито своїй невинуватості.

Відомо, що через загрозу самосуду його утримували в "боксі" тільки з одним сусідом. Дочекавшись, коли той засне, чоловік зробив з простирадла мотузку, причепив її до віконної решітки і повісився.

Раніше з'явилося відео з зізнанням чоловіка в скоєнні вбивства.

Як повідомляв "Апостроф", про підозрюваного відомо, що його звуть Микола. 62-річний чоловік відрізнявся жорстокістю, на його рахунку три судимості за хуліганство і побиття людей. Микола жив один, по сусідству з убитою Машею, і дружив з її батьком. Зловживав алкоголем і під його впливом ставав некерованим.