RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Запоріжжі сталася жахлива трагедія з дитиною в дитсадку: всі подробиці

У Запоріжжі в понеділок, 26 квітня, чотирирічний хлопчик випав з другого поверху дитячого садка, дитина отримала численні травми і була доставлена в лікарню.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці КНП "ТМО" ОЦЕМД та МК" ЗОР.

Відзначається, що інцидент стався в дитсадку на вулиці Дудикіна. Дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму шийного відділу хребта, закриту травму грудної клітини та живота, закритий перелом кісток тазу.

Як пише 061.ua дитина перебуває в реанімації, його ввели в стан медикаментозного сну. Подія трапилася в дитсадку "Еврика".

"Попередньою перевіркою встановлено, що 26 квітня 2021 близько 18:00 хлопчик, перебуваючи в своїй групі один, відкрив вікно і перехилившись на підвіконня, випав на козирок вхідних дверей, а потім на землю", - повідомила прес-секретар поліції області Олена Лебединська.

У Telegram-каналі "Це Запоріжжя" опублікували відео з коментарем лікаря про стан хлопчика після падіння. За його словами, хлопчик вже перебуває в свідомості, загрози для його життя немає і на його подальшій життєдіяльності ці травми не позначаться.

Як повідомляв "Апостроф", в селищі Чайки Київської області, 28 січня, з вікна на 15 поверсі випав десятирічний хлопчик. Дитина загинула на місці.