RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ватажки ДНР задумали масштабну "конфіскацію" нерухомості: фото

Ватажок бойовиків ДНР Денис Пушилін підписав "документ", згідно з яким окупаційна влада буде виявляти і привласнювати нерухомість українців, які змушені були покинути окуповану територію Донецької області.

Про це повідомляє ресурс 62.ua.

"Безгоспність" житла повинна бути встановлена протягом місяця після чого нерухомість "конфіскують". Територію ОРДО покинули сотні тисяч людей. Таким чином вся їх нерухомість буде присвоєна окупантами. Також мова йде про "нічийну" землю і комерційну нерухомість.

"Чекаю обурення "колишніх донецьких", хто виїхав 7 років тому, не платить комуналку і думає, що так можна... Але тепер так не можна... І якщо вашу нерухомість визнають безгоспною, то через рік її можуть перевести в муніципальну власність і віддати нужденним людям... Можливо, саме цей указ вирішить питання руйнування недобудов і кинутих квартир... ", - заявив так звана "депутатка ДНР" Анастасія Селіванова.

Блогер Єгор Воронов опублікував в мережі фото опечатаної квартири в Горлівці.

"Перший раз сьогодні на вхідних дверях житлової квартири побачив ось такий... документ. За борги опечатано або в зв'язку з завершенням опалювального сезону зламували квартиру - не знаю. Але, як бачите, все задокументовано", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", минулого року в мережі оприлюднили ціни на квартири в окупованому Донецьку.