RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Дніпрі поліцейський повідомив про звіряче побиття своїми колегами і назвав причину: відео

У понеділок, 17 травня, співробітник патрульної поліції в Дніпропетровській області, старший сержант Максим Калиняк заявив, що його побили колеги по службі, щоб перешкодити поїздці до Києва, де він збирався розповісти про порушення, які він нібито зафіксував у обласному управлінні патрульної поліції .

Відео, на якому у поліцейського до крові розбите обличчя, він опублікував на своєму Youtube-каналі.

За його словами, інцидент стався в кінці зміни, після здачі зброї. Напад нібито скоїли троє співробітників поліції на чолі із заступником начальника УПП в Дніпропетровській області В'ячеславом Маслюком. Калиняк також заявив, що хотів зафіксувати на відео ознайомлення з наказом, але з яким саме не уточнив.

Патрульний стверджує, що збирався у вівторок, 18 травня, відправитися до Києва, щоб доповісти про порушення, які відбуваються в обласному управлінні патрульної поліції.

Максим Калиняк припустив, що відео з камер спостереження, які зафіксували напад на нього, будуть видалені. Постраждалого забрала з місця інциденту швидка допомога.


У прес-службі патрульної поліції України повідомили в коментарі виданню "Сегодня, що з'ясовують обставини цієї події.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові проводиться розслідування щодо чотирьох поліцейських, які безпідставно затримали на вулиці жінку і побили її чоловіка.