RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Харкові двоє грабіжників винесли з обмінника понад 1,5 мільйона гривень: фото і відео

В понеділок, 17 травня, двом чоловікам повідомили про підозру в пограбуванні пункту обміну валют, де було викрадено 1 мільйон 600 тисяч гривень, та інших насильницьких злочинах.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Один зі зловмисників погрожуючи касиру пістолетом, забрав з каси 1 мільйон 600 тисяч гривень. Інший в цей час стежив на вулиці.

Двоє чоловіків обґрунтовано підозрюються у скоєнні 6 розбійних нападів на території Харкова, крадіжки та викраденню людини. Обидва підозрювані уродженці Луганської області. Їм по 33 роки.

Нападників викрили за допомогою інформації з оперативних джерел.

В понеділок, 17 травня, чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської області та інших областей України.

У неділю, 16 травня, в Кирилівці мешканець Дніпра поранив двох людей з рушниці та спробував сховатися, але був затриманий.