RU  UA

Наркотики, крадіжки і зірваний прапор: в поліції розповіли про гучні затримання

Поки одні правоохоронці притягають до відповідальності злочинців, інші самі порушують закон. На Львівщині поліцейських спіймали на збуті наркотиків. Та це не єдине затримання: дісталося і зловмисникам з інших міст.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 14:00 на Апостроф TV.

Львівська область

На Львівщині спіймали колишніх та чинних поліцейських, які збували наркотики. Окрім продажу наркотичних речовин, вони притягали до відповідальності завідомо невинних людей, фальсифікуючи докази.

Двох фігурантів справи уже затримали. Вони перебувають в СІЗО.

Київська область

На Київщині поліцейські затримали чотирьох молодиків. Вони викрали чотири автівки в Обухівському, Бучанському та Фастівському районах. Перед крадіжкою хлопці розвідували місце злочину та уникали камер відеоспостереження.

За місцем проживання знайшли номерні знаки автівок, рації, балаклави, а також корпуси гранат, пістолет, рушницю та набої різного калібру. Крім того, правоохоронці вилучили наркотики.

Автокрадіям загрожує до 12 років ув'язнення.

Київ

У Києві затримали чоловіка, який спаплюжив державний символ. Порушник порвав прапор, що висів на одній з адмінбудівель на Грушевського.

Зловмисником виявися 37-річний дніпрянин. Через свідків та записи з камер відеоспостереження правоохоронцям вдалося знайти хулігана.

Мотиви своїх дій він пояснювати відмовився. Тепер чоловікові загрожує до трьох років ув'язнення.