RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У лісі під Львовом пострілом з рушниці поранили поліцейського: фото і подробиці інциденту

На Львівщині, 21 травня, під час документування факту незаконної порубки лісу 19-річний мешканець Золочівського району стріляв у правоохоронців та співробітників лісгоспу з мисливської рушниці. 20-річного поліцейського госпіталізували з пораненням на шиї.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Співробітника поліції госпіталізували із проникаючим вогнепальним пораненням шиї, лісничих відпустили додому після огляду лікарів. На даний час загрози життю поранених немає.

Саме від співробітників лісгоспу близько 22:40 надійшло повідомлення до поліції, що в одному з лісових масивів ДП "Бродівський лісгосп" виявлено підводу з колодами. Підводу з колодами сосен потім поліцейські знайшли у лісовому масиві неподалік села Лешнів.

Під час документування факту незаконної порубки лісу, близько 00:15, з протилежного берега річки невідома особа вистрілила з невстановленої вогнепальної зброї, чим поранила 20-річного співробітника поліції, а також двох лісничих: 34-річного майстра лісу та 49-річного інженера лісового господарства, співробітників "Бродівського лісгоспу". Після цього зловмисник втік на мотоциклі.

РушницяФото: відділ комунікації поліції Львівської області

Вже невдовзі правоохоронці встановили особу зловмисника - 19-річний місцевий житель, який стріляв з мисливської рушниці. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Місцевий житель, який стріляв в поліцейськогоФото: відділ комунікації поліції Львівської області

Слідчі відділення №1 Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) ККУ.

Мешканцю села Лешнів загрожує від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.

Раніше "Апостроф" повідомляв, поліція Києва встановила особу молодої людини, який в п'ятницю, 21 травня, влаштував стрілянину по військовій частині Нацгвардії.