RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Тернополі біля нічного клубу жорстоко вбили хлопця, який заступився за друга: фото

У ніч з 29 на 30 травня на проспекті Злуки, 45 в Тернополі у результаті бійки біля нічного клубу "Алюр" та неподалік супермаркету АТБ помер 25-річний мешканець міста, який заступився за свого друга.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області 31 травня.

Зазначається, між відвідувачами клубу та перехожими виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. За словами робітників АТБ, які викликали швидку та поліцію, невідомий кілька разів вдарив іншого молодого чоловіка, який проходив біля клубу.

Після ударів перехожий втратив свідомість та впав та вже не прокинувся. Лікарі на місті констатували його смерть.

За кілька годин пошуків підозрюваного у вбивстві правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 27-річний місцевий житель Тернопільського району. Він зізнався у скоєнному, після чого правоохоронці затримали чоловіка згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Даний факт злочину правоохоронці внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як з'ясувало видання "20 хвилин" вбитого тернополянина звали Павло Гоцко.

Вбитий Павло ГоцкоФото: 20 хвилин

Його рідні розповіли виданню, що він разом з другом Ромою та подругою Анною пішли в магазин. Коли вийшли, до них вчепилися неадекватні відвідувачі клубу. Павло вступився за друга, тому що у того зламана рука - він не міг нічого вдіяти. Дівчина, яка була на місці події, штовхала одного сумкою.

Зазначається, удар був у висок, чого було достатньо для смерті. Експертиза виявила причину смерті - "закрита краніо-спінальна травма з розривом зчленування між 1 і 2 шийними хребцями та крововиливом у стовбур головного мозку і його шлуночкову систему".

За словами сестри Павла, покійний навчався у кооперативному коледжі та довгий час працював у Португалії разом із двоюрідною сестрою. Він тільки нещодавно повернувся до дому.

Швагер Тарас Фучило розповів, що одразу тоді виїхав на місце події, говорив з працівниками АТБ, спілкувався із поліцією.

"Паша вийшов із товаришем з магазину. У Романа впав навушник, неподалік стояла компанія молодиків, почали сміятися. Почалася штовханина. Павло заступився за друга. Вони накинулися на Павла, дуже сумніваємося, що нападник був один, тому що він був кремезний, навряд один зміг би його вирубити", – припускає він.

За власною інформацією редакції, молодики, які причетні до конфлікту, зі Збаража. Що стало причиною непорозуміння поки що до кінця невідомо.

Раніше "Апостроф" повідомляв, у Запоріжжі грабіжники напали і вбили пенсіонера.