RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Дніпрі підпалили і закопали підозрюваного в педофілії: фото, відео і деталі гучної справи

У Дніпрі троє чоловіків жорстоко побили, підпалили та закопали в посадці людину, яку вони бездоказово сприйняли за педофіла. Одним із нападників виявився батько згвалтованого та убитого у 2020 році Родіона Волкова, якому було 11 років.

Про це йдеться в ефірі "Надзвичайних новин".

Відзначається, що правоохоронці звинуватили у вбивстві батька 11-річного Родіона Волкова, тіло якого було знайдено в травні 2020 року.

Хлопчик став жертвою старого маніяка, який був затриманий і зізнався у зґвалтуванні та вбивстві дитини.

Пізніше Дмитру з двома друзями здалося, що 35-річний Олександр Тептиш переслідував 12-річну школярку, яку, на їхню думку, він хотів зґвалтувати.

У сюжеті йдеться про те, що ніяких доказів намірів або дій убитого, спрямованих на спокушання неповнолітніх, немає. Сестра Олександра Лілія охарактеризувала його як тихого, спокійного і непитущого чоловіка, який ніколи не торкався до дітей.

Вона вважає, що злочинцям вдасться уникнути покарання, бо двох з них вже випустили зі слідчого ізолятора. На суді обвинувачені стверджували, що нікого не вбивали, а лише намагалися запобігти злочину.

Відзначимо, Олександр Тептиш пропав безвісти минулої осені. Його тіло випадково виявив грибник в посадці на околиці міста. На останках були сліди вогню, також виявлено понад сто різних тілесних ушкоджень.

Раніше повідомлялося, що під Харковом люди загинули в страшній лобовій ДТП. Рятувальникам довелося вирізати тіла з авто.