RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Вдягла пакет на голову і душила: в Тернополі мати ледь не вбила 4-річну дочку - відео

У Тернополі жінка намагалася задушити чотирирічну дочку за допомогою целофанового пакета, який вдягла їй на голову. Зараз вона знаходиться на обстеженні та нічого не пам'ятає.

Про це повідомляє "Сегодня".

П'ятирічний Степан Юрчишин, мати якого душила його сестру, покликав на допомогу сусідку Марію.

За словами сусідки, вона виявила неадекватну жінку, що сиділа зверху на дочці. Коли Марії вдалося вирвати дитину, дівчинка не рухалася.

Дитина впала на підлогу, а Марія вибігла в під'їзд і стала кликати на допомогу інших, припускаючи, що дитина вже померла. В цей час неадекватна мати стала душити свого сина. Збіглися сусіди та винесли дітей на сходову клітку.

Співробітники поліції реанімували дітей, роблячи їм штучне дихання. Після надходження в лікарню одна дитина потрапила в хірургію, друга - в реанімацію.

Через добу дітей відпустили додому до бабусі, яка повідомила, що її дочка з дитинства страждає від проблем з психікою і має групу інвалідності. У 16 років їй поставили діагноз "олігофренія імбецильності в стані дебільності".

Сусіди стверджують, що жінка ніколи до цього випадку не била дітей. Зараз вона нічого не пам'ятає і знаходиться на обстеженні.

Порушено кримінальне провадження.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Харкові прогримів потужний вибух, є поранені.