RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Під Херсоном у страшній аварії загинула сім'я з дитиною: фото і відео

В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Херсонській області загинули ціла сім'я: чоловік з дружиною і 6-річна дитина.

Про це повідомляє відділ комунікацій Національної поліції України в Херсонській області.

Трагедія сталася у вівторок, 8 червня, на автодорозі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, поблизу села Цукури.

Як повідомили в поліції, на трасі зіткнулися автомобілі AUDI Q7 і вантажівка Volvо з напівпричепом.

За попередніми даними водій позашляховика, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка - Нова Каховка і виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса - Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. В результаті цього і відбулося зіткнення.

В результаті ДТП водій AUDI, його 42-річна дружина та 6-річна донька загинули на місці. У салоні позашляховика також перебувала ще одна 16-річна донька подружжя - за її життя борються медики.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Лідер політичної партії «Свобода» Олег Тягнибок на своїй сторінці в Facebook повідомив , що в страшній ДТП загинув його однопартієць - заступник голови ВО "Свобода" "в Кіровоградській області Едуард Жмутський.

Тягнибок також повідомив, що загибла 6-річна дівчинка Злата в цьому році повинна була йти в перший клас. Єдина дівчина, яка вижила - старша дочка загиблих Аліна в цьому році закінчила школу.

Як повідомляв раніше "Апостроф", під Києвом в ДТП в свій день народження загинув 12-річний хлопчик.