RU  UA

У Перу автобус з людьми впав у прірву: вціліли одиниці

У Перу водій пасажирського автобуса не впорався з керуванням, внаслідок чого загинуло 17 пасажирів. Тим часом в Індії, Південній Кореї та Росії сталися серйозні ДТП.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News об 11:00 на Апостроф TV.

Перу

У Перу пасажирський автобус злетів із дороги у прірву завглибшки 200 метрів. У салоні на той момент перебували 33 пасажири. Серед них були і діти.

17 людей загинули, а ще шестеро травмовані.За попередніми даними, водій не впорався з кермуванням. Причиною аварії міг стати і поганий стан доріг у районі.

Нині тіла загиблих направили на експертизу, а правоохоронці відкрили справу.

Росія

У російській Свердловській області автобус врізався у зупинку з людьми. У нього відмовили гальма.

Шестеро людей загинули на місці, ще дев'ятьох з різними травмами доправили у лікарню. За даними місцевих ЗМІ, причина аварії - несвоєчасний технічний огляд.

Південна Корея

П'ятиповерхівка обвалилася на зупинку громадського транспорту у Південній Кореї. У момент трощі туди якраз під'їхав автобус. Моторошні кадри потрапили на записи камер спостереження.

У салоні автобуса було 17 пасажирів. Дев'ятеро людей загинули. Усіх інших із серйозними травмами ушпиталили.

Причина трагедії поки не відома. Однак місцеві видання пишуть, що обвал стався під час робіт зі знесення будівлі.

Індія

Смертельна аварія трапилася і в Індії. Там зіткнулися автобус і вантажівка. Щонайменше 17 людей загинули, а п'ятеро перебувають в лікарні у критичному стані.

За даними поліції, більшість пасажирів - співробітники заводу з виробництва солодощів. Попередньо причиною аварії стало перевищення швидкості.