RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Серед пасажирів була дитина: з'явилося відео смертельної ДТП з українцями в Румунії

На виїзді до Угорщини в понеділок, 14 червня, мікроавтобус із 17 пасажирами у салоні зіткнувся з вантажівкою. У результаті аварії 16 осіб травмувалися, одна - загинула.

Про це з посиланням на румунські ЗМІ повідомляє ТСН.

За інформацією digi24 у мікроавтобусі було 16 українців та один пасажир з Молдови. Також зазначається, що у транспортному засобі їхала 8-річна дитина. Наразі усі 16 потерпілих ушпиталені.

"З 17 людей, які були в мікроавтобусі, одна людина загинула, а троє людей отримали серйозні травми. В інших людей немає травм, які можуть загрожувати їхньому життю", - цитує digi24 заяву речника Інспекції надзвичайних ситуацій Джордж Плешка.

Інше румунське видання AGORA, повідомляє, що 21-річний пасажир з Молдови отримав легкі тілесні ушкодження. Міністерство закордонних справ республіки підтвердило, що громадянин їхньої країни постраждав у аварії.

За інформацією AGORA, пасажирський транспорт врізався у фуру на смузі для аварійної зупинки. Водночас українське видання mukachevo.net повідомило, що мікроавтобус в'їхав у колону вантажівок у черзі на перетин кордону на румунському боці.

Наразі правоохоронці з’ясовують точні обставини аварії.

Раніше ми писали, що на трасі Київ-Одеса сталася потрійна ДТП з переворотом, є постраждалі.