RU  UA

Отруєння дітей на Прикарпатті: що сталося, подробиці з місця подій

Восьмеро підлітків опинились на лікарняних лІжках через витік невідомої речовини в Івано-Франківську. Комісія з питань ТЕБ та НС розглядає декілька версій, серед яких і витік одоранту.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News об 11:00 на Апостроф TV.

Різкий запах відчули мешканці двох вулиць Івано-Франківська. Близько опівночі занепокоєні люди подзвонили до рятувальників.

Стверджувати, що стався витік газу, не беруться. На комісії з питань ТЕБ та НС розглядали декілька версій того, що сталося. Можливо, стався витік одоранту - це дуже агресивна хімічна речовина, яка перевозиться у залізних бочках.

Вчора у місті близько 22-ї години помітили такий автомобіль. Припускають, що могла статися розгерметизація цих бочок. Також комісією було прийнято рішення створити робочу групу, яка огляне весь квадрат, де стався інцидент, на витік газу.

Внаслідок витоку речовини постраждали 8 осіб. Ними є студенти медичного коледжу, які проживали в гуртожитку. Попередній діагноз - отруєння чадним газом. Медики кажуть, що підлітки, які були у важкому стані, нині почуваються краще. Вони перебувають під наглядом лікарів. Загрози їхньому життю немає.