RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У затопленій Ялті через зливу загинула людина: трагічні подробиці - відео

В Ялті через сильні зливи сталася надзвичайна подія - в результаті повені, викликаної сильною зливою, загинула, як мінімум, одна людина. Чоловіка змило водою.

Про це повідомляє видання "Інтерфакс".

В ніч з четверга на п'ятницю 18 червня півострів Крим опинився під впливом циклону, за добу там випала двомісячна норма опадів. Вулиці перетворилися на річки, які несли все на своєму шляху - машини, кіоски, колоди.

Всього на анексованому півострові підтопило близько 350 будинків, окупаційна влада евакуювала майже 1,4 тис. осіб, були перебої з енерго-, газо- і водопостачанням. Найбільше постраждала Керч: багатьма вулицями пересуватися можна було лише на човнах.

В результаті сильних злив в Ялті річки вийшли з берегів, підземні переходи були затоплені по дах, а на деяких вулицях води було по пояс в людський зріст, сильні потоки дощової води зносили автомобілі. Зупинено роботу громадського транспорту.

За словами глави окупаційної адміністрації Сергія Аксьонова, в результаті зливи загинув, як мінімум, один житель Ялти.

"В Ялті - загиблий 1995 року народження. Його віднесло потоком", - розповів він.

Як повідомляв раніше "Апостроф" в Маріуполі напередодні випав град розміром в перепелине яйце, цьому передували сильний дощ з грозою і шквальний вітер.